Windows
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Windows

Discutii despre calculatoare si IT.

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Efectul Radial Blur

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Claudia
Moderator
Moderator
Claudia

feminin
Numarul mesajelor : 95
Varsta : 29
Warn :
Efectul Radial Blur Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Efectul Radial Blur Right_bar_bleue

Data de inscriere : 29/11/2008

Efectul Radial Blur Empty
MesajSubiect: Efectul Radial Blur   Efectul Radial Blur Icon_minitimeMier Dec 10, 2008 4:50 pm

Efectul Radial Blur
Imagine initiala
Efectul Radial Blur 2i0rsdh
Imagine prelucrata
Efectul Radial Blur 10p8u2o
Nota: Pentru acest tutorial am folosit o icoana in format PNG pe care o puteti folosi si voi ca exemplu salvand imaginea pe calculatorul personal.
Efectul Radial Blur 2942vlf
Pasul 1: Creati un nou document Photoshop cu un background alb sau orice culoare vrei voi dar indic alb incat vom aplica noi culori in jurul icoanei. In cazul in care prelucrati o imagine nu trebuie sa creati nici un document. Pentru a crea un document selectati din bara de meniu FILE - NEW sau folositi scurtatura CTRL + N.
Efectul Radial Blur 2usyljr
Pasul 2: Introduceti icoana de mai sus in document (scurtatura CTRL + O) adica Open si creati un nou layer
Efectul Radial Blur R7vbxv
Efectul Radial Blur 2qdqrn8
Efectul Radial Blur 2gwbywi
Pasul 3: Selectati unealta Brush Tool (pensula) si o culoare deschisa dupa care trasati o linie cu pensula
Efectul Radial Blur 29vbbc9
Efectul Radial Blur 2mhvfk6
Pasul 4: Repetati pasul de mai sus trasand culori diferite diferite, repetati pasul pana credeti ca documentul va prinde culoare la final.
Efectul Radial Blur 2it1kz5
Efectul Radial Blur 4tsztt
Pasul 4: E timpul sa aplicam efectul selectand prima data icoana noastra PNG introdusa cand am creat noul document. Pentru selectare tinem tasta CTRL apasata si selectam layer-ul icoanei
Efectul Radial Blur 2whr2x2
Efectul Radial Blur 2qbg30h
Pasul 5: In acest pas vom inversa selectia respectiv vom face ca background-ul si culorile aplicate pe document sa fie selectate, pe scurt tot continutul exceptand icoana noastra. Pentru a inversa selectam din bara de meniu SELECT - INVERSE sau folosim scurtatura CTRL+SHIFT+I
Efectul Radial Blur 14ifnnl
Efectul Radial Blur 14ag3le
Pasul 6: Cu inversia facuta aplicam efectul nostru selectand din bara de meniu FILTER-BLUR-RADIAL BLUR si la aparitia ferestrei cu proprietati vom introduce si selecta campurile ca in imaginea de mai jos. Puteti sa introduceti alta valoare la Amount intre 1 si 100.
Efectul Radial Blur 20gmu7l
Efectul Radial Blur Rtl4ax
Apasam OK si avem urmatorul rezultat:
Efectul Radial Blur Zvzo75
Pasul 7: Stiu rezultatul nu e cel dorit si nici ca cel din imaginea finala de la inceputul tutorialului. Pentru a ajunge la respectivul tutorial mai aplicam de 2 ori efectul Radial Blur selectand din bara de meniu la fel ca in pasul precendent, FILTER-BLUR-RADIAL BLUR si adaugam o valoare dupa care OK. Daca nu va convine cum arata documentul mai aplicati odata, eu am aplicat de 3 ori.

Aplicare de 2 ori RADIAL BLUR:
Efectul Radial Blur 35koge9
Aplicare de 3 ori RADIAL BLUR dupa care deselectam documentul apasand tastele CTRL+D:
Efectul Radial Blur 2ymt7ab
Rezultat final:
Efectul Radial Blur 10p8u2o
Sa recapitulam tutorialul realizat:
- Creare nou document Photoshop
- Inserare Icoana
- Creare nou Layer
- Selectare unealta Brush Tool si trasarea de culori diferite
- Selectare Layer Icoana implicit icoana tinand apasata tasta CTRL si click pe Layer
- Inversare selectie prin CTRL+SHIFT+I (Inverse)
- Aplicare efect selectand in Bara de meniu FILTER-BLUR-RADIAL BLUR
- Repetare pasul de aplicare a efectului pana cand ajungem la rezultatul dorit
- Deselectare document apasand tastele CTRL+D
Sus In jos
Andy.dll
Adminu
Adminu
Andy.dll

masculin
Numarul mesajelor : 217
Varsta : 30
Localizare : C: \WINDOWS \system32
Warn :
Efectul Radial Blur Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Efectul Radial Blur Right_bar_bleue

Data de inscriere : 26/07/2008

MesajSubiect: Re: Efectul Radial Blur   Efectul Radial Blur Icon_minitimeMier Dec 10, 2008 7:05 pm

Tutorialul ista imi place foarte mult.Din prima cum am incercat mia iesit!! Efectul Radial Blur 796745
Sus In jos
https://windows-2.forum.st
Kitty
Nou venit
Nou venit
Kitty

feminin
Numarul mesajelor : 38
Localizare : in front of my PC....everytime..
Warn :

MesajSubiect: Re: Efectul Radial Blur   Efectul Radial Blur Icon_minitimeVin Dec 12, 2008 9:13 am

yey....mi'a iesit :64: ....am folosit o gramada de culori Laughing

Efectul Radial Blur Untitled-1-6
Sus In jos
http://magic-land.6forum.info/forum.htm
Claudia
Moderator
Moderator
Claudia

feminin
Numarul mesajelor : 95
Warn :

MesajSubiect: Re: Efectul Radial Blur   Efectul Radial Blur Icon_minitimeVin Dec 12, 2008 11:42 am

Aaa am uitat si eu sa pun ...si mie mia iesit uitativa!!:
Efectul Radial Blur Whgups
eu lam facut ca semnatura....
Sus In jos
Andy.dll
Adminu
Adminu
Andy.dll

masculin
Numarul mesajelor : 217
Varsta : 30
Localizare : C: \WINDOWS \system32
Warn :

Data de inscriere : 26/07/2008

MesajSubiect: Re: Efectul Radial Blur   Efectul Radial Blur Icon_minitimeVin Dec 12, 2008 12:01 pm

Dragute poze Efectul Radial Blur 888476 Vad ca via iesit...o sa postez si eu doar ca mai incolo....
Sus In jos
https://windows-2.forum.st
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Efectul Radial Blur   Efectul Radial Blur Icon_minitime

Sus In jos

Efectul Radial Blur
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ~Efectul de Reflexie~