Andy.dll Adminu
Numarul mesajelor : 217 Varsta : 30 Localizare : C: \WINDOWS \system32 Warn : Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: avast! 4 Home Dum Aug 03, 2008 12:28 pm | |
| avast! 4 Home este un antivirus gratuit pentru utilizatorii individuali. avast! 4 Home este un scanner antivirus gratuit pentru utilizatorii individuali, care oferă și protecția accesului la fișiere și a traficului e-mail. Datorită interfeței de utilizator facile, acest program le este recomandat începătorilor. Aplicația include de asemenea și un Boot Scanner și posibilitatea de a seta sensibilitatea scannerului antivirus. Un antivirus foarte bun, testat, face toate actualizarile in mod automat, interfata in mai multe limbi printre care si limba romana, si nu in ultimul rand e gratis. Sistem de operare: Win XP/Windows Vista/Win 2000/Win 98/Win Me/Win NT 4.0 Download [uTorrent] : http://www.seedpeer.com/details/1313151.html | |
|
Yoruichi Adminu
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 30 Localizare : In this world Warn : Data de inscriere : 29/11/2008
| Subiect: Re: avast! 4 Home Sam Noi 29, 2008 2:49 pm | |
| Da asa este e un antivirus de miliarde eu din pacate nu il am am Symantec Antivirus dar isi face foarte bine treaba! Dar cred eu,ca mai avansat e avasat-ul... | |
|
White_Cat Moderator
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 28 Warn : Data de inscriere : 29/11/2008
| Subiect: Re: avast! 4 Home Sam Noi 29, 2008 6:01 pm | |
| - Zuzu a scris:
- Da asa este e un antivirus de miliarde eu din pacate nu il am am Symantec Antivirus dar isi face foarte bine treaba! Dar cred eu,ca mai avansat e avasat-ul...
Sunt perfect de acord cu tine Zuzu! | |
|
Andy.dll Adminu
Numarul mesajelor : 217 Varsta : 30 Localizare : C: \WINDOWS \system32 Warn : Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Re: avast! 4 Home Mier Ian 07, 2009 6:42 pm | |
| Ma bucur ca va place,daca nu aveti uTorrent atunci va pun si un link de download fara uTorrent Avast 4.8 Home Edition(este trial,adica il puteti folosi pentru 60 de zile,daca doriti sal folositi pentru 5 ani ,va dau eu serial sau un crack) | |
|
transformed Membru avansat
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 29 Localizare : peste tot dar nicaieri... Warn : Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: avast! 4 Home Dum Ian 11, 2009 11:04 am | |
| eu am avast-ul si merge excelent imi place foarte mult. pana acuma nu am avut probleme cu el. | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: avast! 4 Home | |
| |
|